Onze B&B - heel het jaar open

Onze charmante B&B ligt in Andalusië, ten oosten van Málaga, in de Axarquia. Het klimaat is het mildste van heel Europa en nergens vindt u meer zonuren per jaar. Het omringende gebergte beschermt ons tegen koude winters en hete zomers.        

Casa nuestro sueño ligt aan het mooie blauwe water van het Viñuela-meer, in een prachtig groen landschap.  Het Viñuela-meer en de omliggende bergen zoals de Maroma, zorgen voor een schilderachtig tafereel. Iedereen vindt wel een plekje om op zijn manier van een heerlijk klimaat in een buitengewone omgeving te kunnen genieten. Kortom: dé plek voor levensgenieters!

Casa nuestro sueño is een ideale plek om op adem te komen en is een thuisbasis voor al je verkenningstochten van het prachtige Andalusië. De onmiddellijke omgeving heeft heel wat ontspanning of activiteiten te bieden: wandelen, fietsen, paardrijden, zonnebaden aan het zwembad of op het strand, natuurparken, pittoreske witte dorpjes en steden bezoeken, het kan allemaal... Met de auto ben je in minder dan vijftien minuten aan de mooie zandstranden van de Costa Del Sol en slechts 45 minuten verwijderd van de luchthaven van  Málaga.         

Onze gastronomische keuken met Spaanse lekkernijen zal je ongetwijfeld in vervoering brengen. In onze B&B vind je alles om te genieten van een ontspannende vakantie. Wij bieden je een droomvakantie op maat, ver weg van het massatoerisme.