Zon, zee en strand

Casa nuestro sueño ligt op vijftien minuten rijden van de kustlijn van Torre del Mar, een echte Spaanse badplaats. Wandel over de 4 kilometer lange boulevard, die loopt van het kleine vissershaventje in Caleta de Vélez tot net iets na de vuurtoren in Torre del Mar. Geniet van de Spaanse sfeer en neem de tijd om bij één van de chiringuitos (strandpaviljoens) even wat te drinken of te eten. Daar waar een vuurtje op een klein bootje brandt, kun je vast en zeker genieten van heerlijke Espetos de Sardinas (visspiesjes) die ter plekke voor je worden bereid. 

Ook voor de actieve - sportieve vakantieganger is het strand van Torre del Mar ideaal. Er is een speciale strook op het strand aangelegd om te joggen. Bovendien is op de strandboulevard een speciale fietsstrook aangelegd, zodat je hier ook langs het strand kunt fietsen.

Verder heeft Torre del Mar een levendig centrum met inmiddels 2 autovrije winkelstraten. Hier zijn vooral wat kleinere winkeltjes en leuke terrasjes.  

Waterpret

Hou je van glijbanen? Dan is een dagje uit naar Aqua Velis een aanrader! Dit enorme watepretpark in Torre del Mar telt maar liefst twintig glijbanen en waterattracties. Je vindt ze hier in alle verschillende soorten en maten. Wissel je dagen aan het strand af met een uitje naar dit spetterende park!